Familie- og Voksenarbejdet

  Vi er 2 grupper i Billund KFUM&K: Familie arbejdet som er unge familier med mindre børn og Voksen arbejdet som er tidligere familiearbejde som nu er blevet +50..

  Familie Arbejdet

  Vi er pt 7 børnefamilier som mødes i Billund KFUM&K's familiearbejde. Det er alle unge familier med børn fra 0-14 år, primært små børn. Vi mødes ca. een gang om måneden og ofte spiser vi sammen i Kærhuset og har derefter forskellige aktiviteter.

  Kontakt: Lars Nielsen, Billund - tlf: 2465 8823 - mail: maskinmanden@gmail.com

  Voksen Arbejdet

  Vi er 13 familier (+50) som tidligere var familiearbejdet, men børnene voksede ud af tøjet og vi var kun de "gamle" tilbage. Vi mødes een gang i måneden med et alsidigt program (se andet sted på siden)

  Kontakt: Helga Christensen, Billund - tlf 4011 0511 - mail: hc.mosevang@outlook.dk

  Kærhuset, Kærhusvej 4, Billund

  Kærhuset er et stort spejderhus i Billund hvor vi og andre grupper i det idebetonede arbejde holder til. Der er masser af plads, dejlig natur og alligevel tæt på byen. Kærhuset er bygget med hjælp af lokale fonde og administreres af Kærhusbestyrelsen som lejer ud til brugerne. Det er også muligt at leje Kærhuset til andre formål, som familie fester, barnedåb, konfirmation mv. Kontakt Kærhuset direkte på mail: kaerhuset@kaerhuset.dk

   

   

  Generelt om KFUM og KFUK i Danmark

  KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

  Læs mere om KFUM og KFUK på www.kfum-kfuk.dk